Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

#PrayForKanye

Tekst Beeldredactie &
Beeld Friso Blankevoort

Vorig weekend gaf Kanye West een spraakmakend optreden. Niet vanwege zijn muzikale hoogstandjes, maar vanwege de hysterische tirade waarmee hij het optreden na 30 minuten abrupt afsloot. Hij is opgenomen in het ziekenhuis waar zijn psychische gesteldheid is geëvalueerd. The New York Times meldt dat West kampt met uitputtingsverschijnselen. Als gevolg van zijn extreme vermoeidheid kondigde Kanye dinsdag aan dat hij de resterende 22 optredens van zijn tour helaas moest afzeggen. Via Twitter leeft de wereld met hem mee.

 


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Friso Blankevoort (a.k.a. Freshco) is een illustrator/designer die woont en werkt in Amsterdam. De skateboardcultuur heeft een grote invloed op zijn werk, dat ook beïnvloed wordt door de traditie van grafisch ontwerp in Nederland.
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd