Asset 14

Over Hard//hoofd

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Een platform waar talent online en offline een plek krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Wij zijn bewust advertentievrij en voor iedereen gratis toegankelijk.

Wij geloven dat nieuwe makers vooral een scherpe en eigenzinnige stem ontwikkelen als zij niet worden verleid tot sensatie: die vrijheid vormt de basis voor originele verbeelding en nieuwe verhalen.

We maken Hard//hoofd samen met alle mensen die het belangrijk vinden dat er zo’n ruimte bestaat. In een tijd waar er nog maar weinig vrije en vrij toegankelijke plekken zijn bundelen we de krachten en nemen het heft in eigen handen.

Sluit je bij ons aan!

Medewerkers:

Vrijwillig losvast aan ons verbonden zijn zestig illustratoren, veertig schrijvers en zes audiofielen. Bekijk ons colofon.

Nieuwsbrief:

Elke week het beste van Hard//hoofd in je mailbox? Elke week stelt een redactielid zorgvuldig een persoonlijke nieuwsbrief samen met prachtige artikelen en beelden van onze makers. Schrijf je nu in.


Hard//hoofd wordt mede mogelijk gemaakt door:

Word trouwe lezer van Hard//hoofd op papier!

Hard//hoofd verschijnt vanaf nu twee keer per jaar op papier! Dankzij de hulp van onze lezers kunnen we nog vaker een podium bieden aan aanstormend talent. Meld je aan als abonnee voor slechts €2,50 per maand en ontvang ons papieren magazine twee keer per jaar in de bus. Veel leesplezier!

Word trouwe lezer