Asset 14

Steun Hard//hoofd en verzamel kunst

Sluit je aan en verzamel kunst 7

Over Hard//hoofd

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Een niet-commercieel platform waar talent online en offline de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Wij zijn al meer dan twaalf jaar bewust gratis toegankelijk en advertentievrij.

Wij geloven dat nieuwe makers vooral een scherpe en eigenzinnige stem ontwikkelen als zij niet worden verleid tot clickbait en sensatie: die vrijheid vormt de basis voor originele verbeelding en nieuwe verhalen. Wij noemen dit met enige trots, hoewel wij weten dat het bovenal hun eigen verdienste is: in 2021 en 2022 werden voormalig Hard//hoofd’ers Iduna Paalman en Joost Oomen achtereenvolgens door De Volkskrant uitgeroepen tot literair talent van het jaar.

Kunst verzamelen

Als kunstverzamelaar maak jij mogelijk dat wij een platform kunnen blijven bieden aan veelbelovende makers. Als dank krijg je eens of tweemaal per jaar kunst thuisgestuurd van talentvolle nieuwe kunstenaars. Tevens krijg je korting op ons jaarlijkse papieren tijdschrift. Ook ontvang je bij je eerste kunstwerk een Hard//hoofd-tasje. Als je je vóór 1 juli aanmeldt, dan ontvang je in juli je eerste kunstwerk. De donatie is maandelijks opzegbaar.

Sluit je aan en verzamel kunst 3

De kunstwerken worden jaarlijks in juni en januari thuisgestuurd. Je ontvangt altijd als eerste het aankomende kunstwerk.
Sluit je aan en verzamel kunst 2

Als je je nu aanmeldt, dan ontvang je tevens een Hard//hoofd-tasje.

Wissen
Maandelijks bedrag:
  • Ik steun voor €5 per maand en ontvang één kunstwerk per jaar
  • Ik steun voor €10 per maand en ontvang twee kunstwerken per jaar
  • Ik steun voor meer dan €10 per maand en ontvang ook twee kunstwerken per jaar
Steun eenmalig extra:

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd!

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Een niet-commercieel platform waar talent online en offline de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Wij zijn al meer dan twaalf jaar bewust gratis toegankelijk en advertentievrij. Onze kunstverzamelaars maken dit mogelijk. Sluit je nu aan en ontvang jaarlijks gesigneerde kunstwerken van veelbelovende kunstenaars én je eigen Hard//hoofd-tasje. Veel verzamelplezier!

Steun en verzamel