Asset 14

Sluit je aan en verzamel kunst

Sluit je aan en verzamel kunst 2

Hard//hoofd is al tien jaar een vrije ruimte voor talentvolle makers. Dankzij onze kunstverzamelaars zijn we een gratis en advertentievrij platform waar ruimte is voor experiment, verbeelding en radicale kwetsbaarheid. Dat kost namelijk geld: voor een kantoor, de website en de goedkope wijn die we tijdens vergaderingen drinken. Sluit je aan en ontvang kunstwerken van veelbelovende kunstenaars. Samen met jou vechten we voor de vrijheid om te maken wat wij willen.

Je eerste kunstwerk

I'm not friendly, but I am loud

Nastia Cistakova
Nastia Cistakova is beeldend kunstenaar en tevens vaste illustrator van Hard//Hoofd. Haar werk kenmerkt zich door eigenzinnig taalgebruik en door absurdistische scènes waarmee zij actuele gebeurtenissen in beeld brengt. “I’m not friendly, but I am loud” is een weergave van een diep innerlijk verlangen om middelmatig te zijn. De diepgevoelde noodzaak om niet ambitieus te zijn, maar om volop te luieren. De personages in Nastia’s werk “I’m not friendly, but I am loud” geven een voorstelling van het onheilspellende gevoel dat je doorsnee bent. Tegelijkertijd tonen deze karakters ook het onuitputtelijke plezier dat je als beloning krijgt zodra je accepteert dat ook jij niet meer dan mediocre bent. Met dit werk vraagt Nastia zich af hoe bevrijdend of hoe verschrikkelijk het kan zijn wanneer je omarmt dat je alledaags bent. Afgelopen jaar ontving Nastia de Talentontwikkeling Grant van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie (2019-2020). Het jaar daarvoor ontving ze de Fiep Westendorp Foundation Stimuleringsprijs (2017-2019). 2019, Inkjet print, Hahnemühle FineArt, 29,7 x 21 cm, gesigneerd.

Start met verzamelen

Gegevens

Totaal periodiek bedrag € –

Steun ons en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor talentvolle makers. Zonder advertenties en helemaal gratis. Dankzij onze kunstverzamelaars. Steun ons en ontvang speciaal geselecteerde kunstwerken. Én een Hard//hoofd-tasje. Je eerste kunstwerk is van Hard//hoofd-maker Nastia Cistakova.

Steun ons