Asset 14

Steun ons en verzamel kunst

Sluit je aan en verzamel kunst 7

Kunst verzamelen

Onze kunstverzamelaars zorgen dat wij onze makers een vrije ruimte kunnen blijven bieden en hen optimaal kunnen ondersteunen. Als jij je aansluit, dan ontvang je als dank gesigneerde kunstwerken van veelbelovende kunstenaars.

Als je je vóór 1 juni aanmeldt, dan ontvang je al in juni je eerste kunstwerk. De donatie is maandelijks opzegbaar.

Over Hard//hoofd

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Een platform waar talent online en offline de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Wij zijn al ruim twaalf jaar bewust advertentievrij en voor iedereen gratis toegankelijk.

Wij geloven dat nieuwe makers vooral een scherpe en eigenzinnige stem ontwikkelen als zij niet worden verleid tot sensatie: die vrijheid vormt de basis voor originele verbeelding en nieuwe verhalen. We maken Hard//hoofd samen met alle mensen die het belangrijk vinden dat er zo’n ruimte bestaat.

Sluit je aan en verzamel kunst 3

De kunstwerken worden jaarlijks in juni en december thuisgestuurd. Je ontvangt altijd als eerste het aankomende kunstwerk.
Sluit je aan en verzamel kunst 2

Als je je nu aanmeldt, dan ontvang je tevens een Hard//hoofd-tasje.

Wissen
Maandelijks bedrag:
  • Ik steun voor €5 per maand en ontvang één kunstwerk per jaar
  • Ik steun voor €10 per maand en ontvang twee kunstwerken per jaar
  • Ik steun voor meer dan €10 per maand en ontvang ook twee kunstwerken per jaar
Steun eenmalig extra:

Hard//hoofd gaat zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruikt deze voor de uitvoering van de donateursovereenkomst en/of het verlenen van overige diensten en promotiedoeleinden. Verder kunnen jouw gegevens gebruikt worden om je te informeren over producten en diensten van Hard//hoofd. Privacyverklaring

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd! 

Als je je nu aansluit, dan ontvang je jaarlijks gesigneerde kunstwerken van veelbelovende kunstenaars. Meld je vóór 1 juni aan en ontvang deze zomer al je eerste kunstwerk én je eigen Hard//hoofd-tasje. Veel verzamelplezier!

Steun en verzamel