Asset 14

Sluit je aan en verzamel kunst

Sluit je aan en verzamel kunst 7

Kunst verzamelen

Onze kunstverzamelaars zorgen dat wij onze makers een vrije ruimte kunnen blijven bieden en hen optimaal kunnen ondersteunen. Als jij je aansluit, dan ontvang je als dank gesigneerde kunstwerken van talentvolle kunstenaars. Eerdere kunstwerken waren van Jan Hoek, Nastia Cistakova en Raquel van Haver.

Over Hard//hoofd

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Een platform waar talent online en offline de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Wij zijn bewust advertentievrij en voor iedereen gratis toegankelijk.

Wij geloven dat nieuwe makers vooral een scherpe en eigenzinnige stem ontwikkelen als zij niet worden verleid tot sensatie: die vrijheid vormt de basis voor originele verbeelding en nieuwe verhalen. Jouw steun maakt dit mogelijk!

We maken Hard//hoofd samen met alle mensen die het belangrijk vinden dat er zo’n ruimte bestaat. In een tijd waar er nog maar weinig vrije en vrij toegankelijke plekken zijn bundelen we de krachten en nemen het heft in eigen handen.

Sluit je aan en verzamel kunst 3

De kunstwerken worden jaarlijks in juni en december thuisgestuurd. Je ontvangt altijd als eerste het aankomende kunstwerk. Je eerste kunstwerk is een Hahnemühle FineArt print (30 x 21 cm). Als je vóór 1 december aanmeldt dan ontvang je dit werk in december. Je steun is nu al heel waardevol. Je donatie is maandelijks opzegbaar.
Sluit je aan en verzamel kunst 2

Als je nu aanmeldt ontvang je tevens een Hard//hoofd-tasje!

Start met verzamelen

  • Ik steun voor €5 per maand en ontvang één kunstwerk per jaar
  • Ik steun voor €10 per maand en ontvang twee kunstwerken per jaar
  • Ik steun voor meer dan €10 per maand en ontvang ook twee kunstwerken per jaar

Gegevens

Totaal periodiek bedrag € –

Hard//hoofd gaat zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruikt deze voor de uitvoering van de donateursovereenkomst en/of het verlenen van overige diensten en promotiedoeleinden. Verder kunnen jouw gegevens gebruikt worden om je te informeren over producten en diensten van Hard//hoofd. Privacyverklaring

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd.

Jouw steun maakt mogelijk dat wij onze makers een vrije ruimte kunnen blijven bieden en hen optimaal kunnen ondersteunen. Sluit je nu aan en ontvang kunst van talentvolle kunstenaars.

Sluit je aan