tickets
Asset 14

Sluit je aan en verzamel kunst

Sluit je aan en verzamel kunst 2

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent online en offline de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n plek is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan.

We zijn bewust gratis toegankelijk en advertentievrij. Wij geloven dat nieuwe makers vooral een scherpe en eigenzinnige stem kunnen ontwikkelen als zij niet worden verleid tot clickbait en sensatie: die vrijheid vormt de basis voor radicale verbeelding en nieuwe verhalen.

En dat heeft resultaat. Hard//hoofd’ers Iduna Paalman en Joost Oomen werden bijvoorbeeld afgelopen jaar door de Volkskrant verkozen tot literaire talenten van het jaar. Jouw bijdrage maakt onze missie mogelijk en zorgt dat onze website gratis blijft. Xandra Schutte, Arnon Grunberg en Maxim Februari gingen je voor.

Sluit je daarom nu aan bij Hard//hoofd en steun de makers van de toekomst. Als dank ontvang je één- of tweejaarlijks kunstwerken van veelbelovende makers, een Hard//hoofd-tasje én krijg je voorrang voor onze evenementen. Je eerste kunstwerk onthullen we op 21 maart tijdens ons jubileum in Het HEM.

Sluit je aan en verzamel kunst 3

Start met verzamelen

  • Ik steun voor €5 per maand en ontvang één kunstwerk per jaar
  • Ik steun voor €10 per maand en ontvang twee kunstwerken per jaar
  • Ik steun voor meer dan €10 per maand en ontvang ook twee kunstwerken per jaar

Gegevens

Totaal periodiek bedrag € –

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n platform is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunst, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan