Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Nashville-verklaring

Nieuws in Beeld

Tekst Beeldredactie &
Beeld Rueben Millenaar

Nieuws in Beeld:
‘Wij ontkennen dat seksuele aantrekkingskracht voor hetzelfde geslacht onderdeel is van de goedheid van Gods Schepping,' luidt een van de zinnen uit de Nashville-verklaring. Het omstreden pamflet, vertaald uit het Engels, werd deze week door honderden Nederlandse orthodox-protestantse predikanten, voorgangers en politici ondertekend. De initiatiefnemers willen terug naar het huwelijk zoals God het wil, homoseksualiteit, transgenderidentiteit en seks buiten het huwelijk worden daarmee afgekeurd. In welk jaar leven we ook alweer?


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Rueben Millenaar is een illustrator die werkt in Groningen. Hij houdt zich het liefste bezig met maatschappelijke kwesties in beeld te krijgen. Vaker dan niet resulteert dat in het tekenen van naakte mensen.
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd