Asset 14

Daan Steinebach (Utrecht, 1995) laat zich voorstaan op zachtaardig woordgebruik, belezenheid én de neiging over álles een discussie te beginnen. Dat komt vast door zijn studie (een bachelor Nederlands recht, een minor filosofie en een master internationaal en Europees recht). Of door de overdosis politiek debat die hij van jongs af aan al tot zich nam. Daan nam deel aan de BKB Academie, liep stage bij Vrij Nederland en zag ooit Bill Clinton en Emmanuel Macron speechen. Hij was het met beiden oneens.

Hard//talk: De sinistere democratie van Rutte

De sinistere democratie van Rutte

De wereld staat in brand en dat mag niet onbeschreven blijven. Het geheugen van Mark Rutte stond vorige week in het middelpunt van de belangstelling. Daan Steinebach vraagt zich af wie er eigenlijk het land bestuurt: de regering, of dat geheugen? Wat herinnert Rutte zich? Het is een van de meest curieuze instituties van de... Lees meer

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd!

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Een niet-commercieel platform waar talent online en offline de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Wij zijn al meer dan twaalf jaar bewust gratis toegankelijk en advertentievrij. Onze kunstverzamelaars maken dit mogelijk. Sluit je nu aan en ontvang jaarlijks gesigneerde kunstwerken van veelbelovende kunstenaars én je eigen Hard//hoofd-tasje. Veel verzamelplezier!

Steun en verzamel