Elke week een manier om uit de sleur te komen." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Sleurkalender

Tekst Gastbijdrage

Nu de zomer al ruim en breed voorbij is, zit je weer in de patronen waarvan je had gezworen dat je ze zou doorbreken. Een ritme is lekker, maar elke dag hetzelfde? Dat vraagt om een drastische omwenteling. Kom uit de sleur! Hard//hoofd plaatst iedere week een anti-sleuroefening van Marloes Toonen.

De Sleurkalender is te koop!
Mail naar beeldhardhoofd@gmail.comWe willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd