Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'
Ah-verhaal: Niet lesbisch (II)

Weer een kans

AH-verhaal

Tekst Anna van Leeuwen

De Hard//hoofd klassieker Niet lesbisch krijgt een onverwacht vervolg! Acht jaar nadat ze in de Albert Heijn een oproep plaatste voor een vriendin — niet lesbisch — blijkt de vrouw in kwestie onverminderd op zoek. Het bracht Anna van Leeuwen op het idee om de donateurscampagne een laatste zetje te geven .

Ah-verhaal: Weer een kans

Wil jij ook vriendschap én een kunstcollectie? Word nu kunstverzamelaar.


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Anna van Leeuwen is Hard//hoofd-redactielid, freelance kunstjournalist en schrijft korte verhalen. Ze zou graag een alpaca hebben voor op haar balkon. Alvast bedankt.
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd