Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

De dubbelganger

Tekst Redactie

Wat doet het met je als je ontdekt dat er iemand bestaat die op papier exact dezelfde identiteit heeft als jij? En wat als die ander er onfrisse praktijken op na houdt, en iedereen denkt dat jij het bent? Het overkwam de Belgische Dave H. In De Dubbelganger vertelt hij hoe hij al 25 jaar met de gevolgen worstelt. Een tragisch en hilarisch verhaal.

Een audioproductie van Malu Peeters en Joyce de Badts: zet je koptelefoon op of ga er lekker voor zitten en luister hier (16 min):Scenario: Joyce de Badts en Malu Peeters
Montage en sounddesign: Malu Peeters
Muziek: Malu Peeters en Tony Roe
Dramaturgie: Roos Euwe

Met dank aan: Oscar Van Rompay, Toon Jansegers, Maartje Smits, Katharina Smets, Paul Victor, Gilbert H. en Dave H.
Foto: Jan Postma

 

Mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Mediafonds, via de experimentele audioregeling Open Woorden. Een co-productie van VPRO Woord.nl en hard//hoofd.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Redactie
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd