Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'
Lancering podcast Anischt

Lancering podcast Ansicht

vrijdag 12 april bij RAUM in Utrecht

Tekst Audioredactie &
Beeld Reinout Dijkstra

Dé lancering van onze literaire podcast die de stad van de toekomst verbeeldt 🗣️

Vrijdag 12 april
20:30 - 23:00
Locatie: RAUM, Berlijnplein 520 in Utrecht
Gratis entree

RAUM en Hard//Hoofd presenteren een nieuwe literaire podcast: Ansicht. In elke aflevering word je meegenomen naar de stad van de toekomst en worden grote thema's als traditie versus innovatie, vergankelijkheid en klimaatverandering in korte fictieverhalen verkend en invoelbaar gemaakt. Verwacht absurde, geestige en ontroerende invalshoeken, waarbij de moderne wereld steeds vanuit een niet-menselijk perspectief wordt bezien: van een snackbarluikje tot ronddwalende ezel. De eerste aflevering van Ansicht staat online en op 12 april vieren we Ansicht met een feestelijke lancering bij RAUM!

Tijdens de lancering van Ansicht dragen een aantal schrijvers van Ansicht voor en gaat host Teddy Tops in gesprek met o.a. Peter Pelzer (Urban Futures Studio, Universiteit Utrecht) over de kracht en noodzaak van verbeelding. Ook hoor je alles over de residenties van de schrijvers: hoe hebben zij hun 48 uur Leidsche Rijn ervaren, hoe heeft de locatie hen geïnspireerd? Er is daarnaast sprake van muzikale omlijstingen en een welwillende barman. Tot 12 april!

Ansicht 2
Beluister vast de eerste aflevering Hokjesdenken, een verhaal van Kasper van Royen.We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Audioredactie
Reinout Dijkstra is illustrator uit Zwolle. Hij maakt tekeningen, schilderingen, foto's en soms ook nog een klein tekstje. Zijn werk is geaard in zijn eigen ervaringen, hij geniet van dingen als lichtval, kleur en is niet vies van een grapje.
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd