Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Tweeten
met beleid

Tekst Beeldredactie &
Beeld Mikko Kuiper

Den Haag voelt zich digitaal onveilig. En dat werd tijd, vindt PvdA-Kamerlid Astrid Oosenbrug, die zelf een ICT achtergrond heeft. De vermoedelijke inbraken bij de Democratische Partij in de Verenigde Staten en bij het Duitse Parlement, hebben de Nederlandse politieke wereld bewust gemaakt van haar digitale kwetsbaarheid. Om te voorkomen dat er vlak voor de verkiezingen gekke dingen uitlekken, worden er maatregelen getroffen zoals een bijeenkomst in het nationaal cyber security centrum. Daar krijgen de ICT-medewerkers van politieke partijen tips over het beter beveiligen van hun computersystemen. Nadat RTL woensdag inbrak bij de social media profielen van Kees van der Staaij (SGP) en Pieter Omtzigt (CDA), heeft kamervoorzitter Khadija Arib ook een team van deskundigen ingesteld om Kamerleden te helpen bij het veilig gebruik maken van social media.


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Mikko Kuiper is schilder, tekenaar, kok en dj.
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd