Asset 14

Word trouwe lezer van Hard//hoofd op papier

Word trouwe lezer van Hard//hoofd op papier

Hard//hoofd zocht afgelopen juli minstens 1.000 trouwe lezers om voortaan twee keer per jaar te kunnen verschijnen, zodat wij nog vaker een podium kunnen geven aan aanstormend talent. Met de hulp van onze lezers is dat gelukt: inmiddels sloten meer dan 1.800 mensen zich aan!

Schrijf je nu in als abonnee voor slechts €2,50 per maand en ontvang in september je eerste magazine. Zie hierboven de cover van ons laatst uitgegeven magazine.

In Hard//hoofd op papier geven we talentvolle schrijvers, denkers en kunstenaars de ruimte om nieuw werk te presenteren, vertrekkend vanuit een thema dat gekozen wordt door onze redactie. Aan het 120 pagina’s tellende tijdschrift werken meer dan tientallen talentvolle schrijvers en beeldmakers mee, maar ook tientallen redacteuren achter de schermen. Net als bij de afgelopen edities is elke pagina uniek vormgegeven en op zichzelf een symbiotisch kunstwerk van tekst en beeld. Het magazine is volledig vrij van advertenties.

Hoe werkt het?

Hard//hoofd maakt een volgende stap! Wij begonnen op 1 juli 2023 met de droom om een abonnementsmodel op te zetten voor onze magazines. Als zich uiterlijk 31 juli 1.000 mensen zouden aansluiten voor €2,50 per maand, dan zouden wij al deze abonnees tweemaal per jaar kunnen verzekeren van een thuisbezorgd tijdschrift met ruim 120 pagina’s vol bijzondere beelden en verhalen van getalenteerde makers. Dankzij de hulp van onze lezers is dat gelukt! Dat betekent dat we vanaf nu ieder halfjaar een nieuw magazine uitgeven.

Meld je nu alvast aan! Het eerste magazine valt in september 2024 bij je door de bus.

Steun Hard//hoofd en ontvang ook kunst

Wil je méér Hard//hoofd? Voor €5 extra per maand steun je Hard//hoofd als Kunstverzamelaar. Dan ontvang je naast de twee magazines jaarlijks een gesigneerd kunstwerk van een veelbelovende kunstenaar. Onze kunstverzamelaars zorgen er met hun donatie voor dat wij gratis toegankelijk én advertentievrij kunnen blijven, en dat wij onze talentvolle makers optimaal kunnen ondersteunen.

Het eerste kunstwerk ontvang je in december en wordt jaarlijks in december thuisgestuurd. Als je je nu aanmeldt als Kunstverzamelaar, ontvang je tevens een Hard//hoofd-tasje. Wil je meer informatie over het kunstverzamelaarschap of zelfs twee kunstwerken per jaar ontvangen, klik dan hier. De donatie en het magazine abonnement zijn maandelijks opzegbaar.

We wensen je hoe dan ook veel leesplezier!

 • Twee magazines per jaar + kunst €2,50 + €5 p/m

  // Je ontvangt twee keer per jaar Hard//hoofd op papier

  // Thuisgestuurd in september en maart

  // Je ontvangt jaarlijks kunst van talentvolle kunstenaars

  // Een Hard//hoofd-tasje

  // Je steunt Hard//hoofd

  // Maandelijks opzegbaar

  JA, IK WIL DIT
 • Twee magazines per jaar €2,50 p/m

  // Je ontvangt twee keer per jaar Hard//hoofd op papier

  // Thuisgestuurd in september en maart

  // Maandelijks opzegbaar

  JA, IK WIL DIT

Word trouwe lezer van Hard//hoofd op papier!

Hard//hoofd verschijnt vanaf nu twee keer per jaar op papier! Dankzij de hulp van onze lezers kunnen we nog vaker een podium bieden aan aanstormend talent. Meld je aan als abonnee voor slechts €2,50 per maand en ontvang ons papieren magazine twee keer per jaar in de bus. Veel leesplezier!

Word trouwe lezer