Asset 14

Lieke Tijink (1998) schrijft korte verhalen en maakt prints. Haar/hun eindwerk Iets op sterk water is een bundeling korte verhalen die gaan over mensen die queer zijn, die elkaar tegenkomen, van elkaar houden, bij elkaar weggaan. De verhalen gaan over relaties tussen mensen, mensen die op plekken zijn die niet hun thuis zijn, maar dit misschien wel kunnen worden. De dingen die in haar dagelijks leven terugkomen in de verhalen zijn onder andere: honden, kleren van vrienden en dromen.

Iets op sterk water

Iets op sterk water

‘Ben je niet moe van deze stad?’ vraag ik.
‘Nee, ik hou van deze stad.’
‘Dat vroeg ik niet,’ zeg ik.
Iets op sterk water is de afstudeerbundel van Lieke Tijink, een verzameling verhalen over mensen die queer zijn, die elkaar tegenkomen, van elkaar houden, bij elkaar weggaan. Lees meer

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd! 

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Een niet-commercieel platform waar talent online en offline de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Wij zijn al meer dan twaalf jaar bewust gratis toegankelijk en advertentievrij. Onze kunstverzamelaars maken dit mogelijk. Als je je nu aansluit, dan ontvang je jaarlijks gesigneerde kunstwerken van veelbelovende kunstenaars én je eigen Hard//hoofd-tasje. Veel verzamelplezier!

Steun en verzamel