Asset 14

Jordi Lammers is schrijver en docent. In 2020 won hij Write Now! en in 2018 de Nijmeegse Literatuurprijs. Hij publiceerde zijn werk in onder andere De Revisor en was in 2020 een van de deelnemers van de Parijsresidentie van deBuren. Jordi treedt geregeld op met zijn teksten en vormt daarnaast met zijn broer de band Benji. In november verschijnt Jordi’s chapbook getiteld Slaap lekker, Hiroshi Yoshimura, dat hij zal presenteren tijdens het Wintertuinfestival op 27 november.

Slaap lekker, Hiroshi Yoshimura 1

Slaap lekker, Hiroshi Yoshimura

Slaap lekker, Hiroshi Yoshimura is een bundeling van vijf korte verhalen over personages die willen geloven in iets groters, een uitweg naar een mooier en zinvoller bestaan. Lees hier alvast het titelverhaal, over twee middelbareschoolvriendinnen die elkaar na jaren weer zien op het concert van hun grote idool, Hiroshi Yoshimura. Lees meer

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd! 

Als je je nu aansluit, dan ontvang je jaarlijks gesigneerde kunstwerken van veelbelovende kunstenaars. Meld je vóór 1 juni aan en ontvang deze zomer al je eerste kunstwerk én je eigen Hard//hoofd-tasje. Veel verzamelplezier!

Steun en verzamel