Asset 14

Floris Tesink (2002) is student cultureel erfgoed, en doet niets liever dan zijn hoofd leegmaken aan de hand van kunst. Hierom zul je hem in het openbaar (vervoer) dan ook vooral met een koptelefoon en dichte ogen zien. Hij hoopt de gevoelens en gedachtes die hierbij komen kijken te kunnen omschrijven. Om ze vervolgens te kunnen delen met andere liefhebbers en warhoofden.

Een villa voor het onbekende

Een villa voor het onbekende

Floris Tesink bezocht het FOMU, waar Grace Ndiritu door associatieve combinatie een expositie invulde. "Dit conflict tussen de fotografie en de ruimte brengt je op een plek die niet te begrijpen is, maar toch verslavend voelt voor degene die zich hieraan overgeeft." Lees meer

Hard//hoofd zoekt vóór 28 juli 2.000 trouwe lezers!

Hard//hoofd verschijnt weer op papier! In ‘Lief kutland’ klinken de begintonen van waaruit vrije utopieën werkelijkheid worden, of waarmee we ongelimiteerd verdriet en woede botvieren op alles wat er misgaat. Fantaseer je met ons mee? Schrijf je vóór 28 juli in voor slechts €2,50 per maand en ontvang ‘Lief kutland’ in september in de brievenbus, inclusief drie Lief kutland-stickers. Veel lees- en plakplezier!

Word trouwe lezer