Asset 14

Winterboek

Winterboek

Het is nog maar héél even afzien tot de lente. De laatste dag van het jaar, kerst en de kortste dag zijn voorbij. Nu is het te koud om op te komen dagen bij verjaardagsfeestjes of leuke plannen uit te voeren. Te koud zelfs om naar de Albert Heijn te gaan. Het is op de bank zitten onder een deken en klikken op Foodora en Zalando. Misschien een filmpje kijken?

En dat terwijl jouw ambitie helemaal geen seizoenen kent. Jij wilt pieken. Je wilt knallen, ook ná nieuwjaar. En dit is nu precies waarom je Hard//hoofd leest. Wij hebben het antwoord. Het Groots en Meeslepend digitale Winterboek.

Vanaf vandaag te downloaden tegen vrijwillige donatie. Omdat (we wilden het niet zeggen) je hiermee Hard//hoofd steunt. Maar vooral voor jezelf. Doneer, lees en leef: groots en meeslepend.
Verwacht 85 pagina’s korte verhalen, een recept van Arnon Grunberg, een rebus, foto’s van de Poolse rich and famous, een invulverhaal en meer. Verwacht altijd meer.

MET BIJDRAGEN VAN: Arnon Grunberg, Kwennie Cheng, Yentl van Stokkum, Daan Steinebach, Celyna Demkes, Obe Alkema, Emy Koopman, Bart Kuipers, Paula Lina, Ezra Hakze, Luuk Hijne, Lisanne van Aert, Jozien Wijkhuijs, Derk Fangman & Gilleam Trapenberg.

Omslagbeeld: Marlous Dirks
Ontwerp: Jean-Maxim van Dijk

85 pagina’s dik. In .PDF. Kies zelf hoeveel je doneert.

N.B. Download het boek op de bedanktpagina na donatie

Adviesprijs: € 5,00

Hard//hoofd zoekt vóór 28 juli 2.000 trouwe lezers!

Hard//hoofd verschijnt weer op papier! In ‘Lief kutland’ klinken de begintonen van waaruit vrije utopieën werkelijkheid worden, of waarmee we ongelimiteerd verdriet en woede botvieren op alles wat er misgaat. Fantaseer je met ons mee? Schrijf je vóór 28 juli in voor slechts €2,50 per maand en ontvang ‘Lief kutland’ in september in de brievenbus, inclusief drie Lief kutland-stickers. Veel lees- en plakplezier!

Word trouwe lezer