Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Het is nog maar héél even afzien tot de lente. De laatste dag van het jaar, kerst en de kortste dag zijn voorbij. Nu is het te koud om op te komen dagen bij verjaardagsfeestjes of leuke plannen uit te voeren. Te koud zelfs om naar de Albert Heijn te gaan. Het is op de bank zitten onder een deken en klikken op Foodora en Zalando. Misschien een filmpje kijken?

En dat terwijl jouw ambitie helemaal geen seizoenen kent. Jij wilt pieken. Je wilt knallen, ook ná nieuwjaar. En dit is nu precies waarom je Hard//hoofd leest. Wij hebben het antwoord. Het Groots en Meeslepend digitale Winterboek.

Vanaf vandaag te downloaden tegen vrijwillige donatie. Omdat (we wilden het niet zeggen) je hiermee Hard//hoofd steunt. Maar vooral voor jezelf. Doneer, lees en leef: groots en meeslepend.
Verwacht 85 pagina’s korte verhalen, een recept van Arnon Grunberg, een rebus, foto’s van de Poolse rich and famous, een invulverhaal en meer. Verwacht altijd meer.

MET BIJDRAGEN VAN: Arnon Grunberg, Kwennie Cheng, Yentl van Stokkum, Daan Steinebach, Celyna Demkes, Obe Alkema, Emy Koopman, Bart Kuipers, Paula Lina, Ezra Hakze, Luuk Hijne, Lisanne van Aert, Jozien Wijkhuijs, Derk Fangman & Gilleam Trapenberg.

Omslagbeeld: Marlous Dirks
Ontwerp: Jean-Maxim van Dijk

85 pagina’s dik. In .PDF. Kies zelf hoeveel je doneert.

N.B. Download het boek op de bedanktpagina na donatie

Adviesprijs: € 5,00

Kies je bedrag:

bancontact ideal
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd