Asset 14

Bestel je magazine en verzamel kunst

Sluit je aan en verzamel kunst 7

Onze kunstverzamelaars zorgen dat wij onze makers een vrije ruimte kunnen blijven bieden en hen optimaal kunnen ondersteunen. Als jij je aansluit, dan ontvang je als dank gesigneerde kunstwerken van talentvolle kunstenaars.

De kunstwerken worden jaarlijks in juni en december thuisgestuurd. Je ontvangt altijd als eerste het aankomende kunstwerk. Je donatie is maandelijks opzegbaar.

Hard//hoofd op papier
Het allernieuwste Hard//hoofd Magazine heeft als thema ‘Rituelen’ en biedt in ruim 120 pagina’s ruimte aan meer dan 40 talentvolle makers. De tijdschriften worden na 10 april gedrukt en verzonden. We wensen je veel lees- en verzamelplezier!

Als nieuwe kunstverzamelaar krijg je €10 korting op dit magazine en een Hard//hoofd-tasje. De cover werd ontworpen door illustrator Maarten Huizing.

Sluit je aan en verzamel kunst 3

De kunstwerken worden jaarlijks in juni en december thuisgestuurd. Je ontvangt altijd als eerste het aankomende kunstwerk. Je donatie is maandelijks opzegbaar. 
Sluit je aan en verzamel kunst 2

Als jij je nu aanmeldt, ontvang je tevens een gratis Hard//hoofd-tasje!

Kunst verzamelen

Wissen
Maandelijks bedrag:
  • Ik steun voor €5 per maand en ontvang één kunstwerk per jaar
  • Ik steun voor €10 per maand en ontvang twee kunstwerken per jaar
  • Ik steun voor meer dan €10 per maand en ontvang ook twee kunstwerken per jaar
Steun eenmalig extra:

Hard//hoofd gaat zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruikt deze voor de uitvoering van de donateursovereenkomst en/of het verlenen van overige diensten en promotiedoeleinden. Verder kunnen jouw gegevens gebruikt worden om je te informeren over producten en diensten van Hard//hoofd. Privacyverklaring

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd! 

Als je je nu aansluit, dan ontvang je jaarlijks gesigneerde kunstwerken van veelbelovende kunstenaars. Meld je vóór 1 juni aan en ontvang deze zomer al je eerste kunstwerk én je eigen Hard//hoofd-tasje. Veel verzamelplezier!

Steun en verzamel