Asset 14

Word trouwe lezer van Hard//hoofd op papier en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Een niet-commercieel platform waar talent online en offline de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Wij zijn al meer dan 12,5 jaar bewust gratis toegankelijk en advertentievrij.

Onze kunstverzamelaars zorgen dat wij onze makers een vrije ruimte kunnen blijven bieden en hen optimaal kunnen ondersteunen. Als jij je aansluit, dan ontvang je als dank eens of tweemaal per jaar gesigneerde kunstwerken van talentvolle kunstenaars. Eerdere werken waren onder meer van Raquel van Haver, Jan Hoek, Nosh Neneh, Gabi Dao en Eva Spierenburg.

De kunstwerken worden jaarlijks in juli en/of december thuisgestuurd. De magazines ontvang je in maart en september. Het eerste magazine valt aanstaande september door je bus. Het eerste kunstwerk ontvang je in juli. De donatie en het abonnement zijn maandelijks opzegbaar. Als je je nu aanmeldt, ontvang je tevens een Hard//hoofd-tasje.

Sluit je aan en verzamel kunst 3

Sluit je aan en verzamel kunst 2

Wissen

Maandelijkse betaling


Kunst verzamelen

  • Je ontvangt één kunstwerk per jaar
  • Je ontvangt twee kunstwerken per jaar

Magazine

  • Je ontvangt twee magazines per jaar

Ik steun eenmalig extra

Word trouwe lezer van Hard//hoofd op papier!

Hard//hoofd verschijnt vanaf nu twee keer per jaar op papier! Dankzij de hulp van onze lezers kunnen we nog vaker een podium bieden aan aanstormend talent. Meld je aan als abonnee voor slechts €2,50 per maand en ontvang ons papieren magazine twee keer per jaar in de bus. Veel leesplezier!

Word trouwe lezer