Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

De evolutie van een visie

Zwarte Piet

Tekst Kwennie &
Beeld Kwennie Cheng

Kwennie Cheng heeft het er liever niet over. Maar hoe langer de discussie gaande is, hoe minder ze begrijpt dat het een nog discussie is:


hh_zwartepiet_01
hh_zwartepiet_02
hh_zwartepiet_03-2
hh_zwartepiet_04hh_zwartepiet_05
hh_zwartepiet_06
hh_zwartepiet_08

Wil je meer strips van Kwennie? Bekijk haar blog: Wonky Thoughts. 
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Kwennie
Kwennie Cheng
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd