Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

De Ontmaagding van Eva van End

SHOT!

Tekst Emmie Kollau

In SHOT! bevraagt hard//hoofd een regisseur over zijn of haar nieuwe film aan de hand van één scène.


De Ontmaagding van Eva van End is het speelfilmdebuut van de 29-jarige Michiel ten Horn. De film - over de kleurrijke familie van End, die na de komst van een hemelse Duitse uitwisselingsstudent nooit meer hetzelfde zal zijn - werd geselecteerd voor het Filmfestival in Rotterdam en was verder te zien in New York en Toronto. In deze SHOT! vertelt ten Horn over het hoe en wat rondom titelrol Eva. Ten Horn: "Ik zocht een onalledaags, nerdy-achtig, ietwat gezet meisje, maar er kwamen alleen maar Barlaeus-hockeymeisjes op de audities af."


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Emmie Kollau
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd