Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Keep on Walking

Tekst Einstein Barbie

Afgelopen maand heeft Stella Bergsma, de zangeres van EinsteinBarbie, samen met de wereldberoemde jazzsaxofonist Benjamin Herman een track opgenomen in de Amsterdamse Studio 150. Dit gebeurde in het kader van het Walk With Giants-project van een bekend whiskymerk. Whisky inspireert enorm, vindt Stella. Ze schreef de catchy track 'Keep on Walking', nam hem op met Benjamin en zijn band en biedt het resultaat nu exclusief aan de hard//hoofd-lezers aan. Proost!


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Einstein Barbie
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd