Winter-e-boek Groots en Meeslepend

6.05

MET BIJDRAGEN VAN: Arnon Grunberg, Kwennie Cheng, Yentl van Stokkum, Daan Steinebach, Celyna Demkes, Obe Alkema, Emy Koopman, Bart Kuipers, Ezra Hakze, Luuk Hijne, Lisanne van Aert, Jozien Wijkhuijs, Derk Fangman & Gilleam Trapenberg.

85 pagina’s dik. In .PDF. incl. BTW.
Inhoudsopgave

Categorie:

Beschrijving

Nu pas begint het echte bittere afzien tot de lente. De laatste dag van het jaar, kerst en de kortste dag zijn voorbij. Het is te koud om op te komen dagen bij verjaardagsfeestjes of leuke plannen uit te voeren. Te koud zelfs om naar de Albert Heijn te gaan. Het is op de bank zitten onder een deken en klikken op Foodora en Zalando. Misschien een filmpje kijken?

En dat terwijl jouw ambitie helemaal geen seizoenen kent. Jij wilt pieken. Je wilt knallen, ook ná nieuwjaar. En dit is nu precies waarom je Hard//hoofd leest. Wij hebben het antwoord. Het Groots en meeslepend digitale Winterboek.

Vanaf vandaag te downloaden tegen vrijwillige donatie. Omdat (we wilden het niet zeggen) je hiermee Hard//hoofd steunt. Maar vooral voor jezelf. Doneer, lees en leef: Groots en meeslepend.
Verwacht 85 pagina’s korte verhalen, een recept van Arnon Grunberg, een rebus, foto’s van de Poolse rich and famous, een invulverhaal en meer. Verwacht altijd meer.

Andere suggesties…