Hard//hoofd

Groen(t)e ansichtkaarten

6,00

Informatie

Als Kwennie Cheng in de keuken staat, begint haar eten een eigen leventje te leiden. Een leventje dat zij vervolgens genadeloos in stukjes hakt en bakt. Voor het zover is, heeft zij gelukkig de tijd gehad om deze opmerkelijke momenten met potlood vast te leggen. Deze set bestaat uit vier kaarten die tot in het kleinste detail laten zien hoe een appel, een aubergine en een artisjok rondliepen op het aanrecht voor ze in de pan verdwenen. De kaarten zijn 10x15cm en 13,5×13,5cm.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd