Asset 14
https://hardhoofd.com/10-jarig-bestaan/
Winkel

Des Donders! Softies op de barricade

12,72

171 op voorraad

Informatie

Op 8 juli presenteert Hard//hoofd het zomerboek Des Donders: Softies op de barricade. Met korte verhalen, interviews, essays, poëzie en scherpe illustraties. Inhoudsopgave:
(poëtisch essay) De kans dat je iets overkomt – Yentl van Stokkum, (column) Word woedend in het openbaar – Luuk Hijne, (kort verhaal)De premier verweert zich – Emy Koopman, Rebus – Kwennie Cheng, (wetenschap) Het brein en de badkamerspiegel – Jozien Wijkhuijs, (interview) ‘Doem is het overwegen niet waard – Jantine Wijnja, (strip) Gaswinning in Onze Heerd – Merlijn van Bijsterveld, Haatbc – Laura van der Haar, (essay) Vergiftiging en doodzonde – Lisanne van Aert, (kort verhaal) Solosalsa – Tim Fraanje, (strip) Jasmijn de Nood & Tim Peacock, (kort verhaal) Kwelling van het proefdierwezen – Ron Vaessen,(gedicht) Ritueel om een lichaam over te nemen – Daniël Vis, (strip) Zeemansgraf voor de polder – XF&M, (gedicht) Salò kijken – Helena Hoogenkamp, (kort verhaal) Deux Questions – Daan Steinebach
Deze bundel kwam mede tot stand dankzij Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n platform is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunst, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan