Asset 14

Bestel je magazine en verzamel kunst

Hardhoofdoppapiergif

Onze kunstverzamelaars zorgen dat wij onze makers een vrije ruimte kunnen blijven bieden en hen optimaal kunnen ondersteunen. Als jij je aansluit, dan ontvang je als dank gesigneerde kunstwerken van talentvolle kunstenaars.

De kunstwerken worden jaarlijks in juni en december thuisgestuurd. Je ontvangt altijd als eerste het aankomende kunstwerk. Je donatie is maandelijks opzegbaar.

Hard//hoofd op papier
Kies voor je magazine hieronder de cover waar je je het meest mee identificeert of die je het mooist vindt. “Het innerlijk” van het magazine is hetzelfde. De tijdschriften worden na 21 maart gedrukt en verzonden. We vragen €2,50 voor de verzending. Als nieuwe kunstverzamelaar krijg je €10 korting op dit magazine en een Hard//hoofd-tasje.

Kies je favoriete cover

  • Ik steun voor €5 per maand en ontvang één kunstwerk per jaar
  • Ik steun voor €10 per maand en ontvang twee kunstwerken per jaar
  • Ik steun voor meer dan €10 per maand en ontvang ook twee kunstwerken per jaar

Gegevens


Totaal periodiek bedrag € –

Hard//hoofd gaat zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruikt deze voor de uitvoering van de donateursovereenkomst en/of het verlenen van overige diensten en promotiedoeleinden. Verder kunnen jouw gegevens gebruikt worden om je te informeren over producten en diensten van Hard//hoofd. Privacyverklaring

De geruchten zijn waar. Lees Hard//hoofd nu ook op papier!

Bestel op tijd je eigen exemplaar van de eerste editie, met als thema: ‘Ik’. We hebben drie covers ontworpen. Kies je favoriet.

Bekijk de covers