Asset 14

Bestel je magazine en verzamel kunst

Hardhoofdoppapiergif

Onze kunstverzamelaars zorgen dat wij onze makers een vrije ruimte kunnen blijven bieden en hen optimaal kunnen ondersteunen. Als jij je aansluit, dan ontvang je als dank gesigneerde kunstwerken van talentvolle kunstenaars.

De kunstwerken worden jaarlijks in juni en december thuisgestuurd. Je ontvangt altijd als eerste het aankomende kunstwerk. Je donatie is maandelijks opzegbaar.

Hard//hoofd op papier
Kies hieronder de cover waar je je het meest mee identificeert of die je het mooist vindt. Het binnenwerk van het magazine is hetzelfde: meer dan 120 pagina’s Hard//hoofd. De tijdschriften worden na 21 maart gedrukt en verzonden.

Als nieuwe kunstverzamelaar krijg je €10 korting op dit magazine en een Hard//hoofd-tasje. De covers werden ontworpen door illustrator Micha Huigen.

Kies je favoriete cover

  • Ik steun voor €5 per maand en ontvang één kunstwerk per jaar
  • Ik steun voor €10 per maand en ontvang twee kunstwerken per jaar
  • Ik steun voor meer dan €10 per maand en ontvang ook twee kunstwerken per jaar

Gegevens


Totaal periodiek bedrag € –

Hard//hoofd gaat zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruikt deze voor de uitvoering van de donateursovereenkomst en/of het verlenen van overige diensten en promotiedoeleinden. Verder kunnen jouw gegevens gebruikt worden om je te informeren over producten en diensten van Hard//hoofd. Privacyverklaring