tickets
Asset 14
Zindzi Zwietering

Zindzi Zwietering

Zindzi Zwietering (1992) studeerde fotografie aan de KABK in Den Haag. Haar afstudeerproject 160.000m2 – an eerie calm, een studie naar de futuristische gedachtengoed achter De Rotterdam (ontworpen door Rem Koolhaas), werd opgenomen in de bibliotheek van het O.M.A. Afgelopen Maart en April maakte zij het project Bron. Dit project werd onder meer geëxposeerd tijdens fotofestival Schiedam, maar ook bij Pakhuis de Zwijger en WG-Kunst. Zwietering haar projecten werden gepubliceerd door onder andere The Independent Daily, Broad Magazine, Paper-Journal Magazine, het Parool en Kaltblut Magazine. 

  • Persoonlijke galerie

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Zonder advertenties en helemaal gratis.

En dat heeft resultaat. Hard//hoofd’ers Iduna Paalman en Joost Oomen werden dit jaar door de Volkskrant verkozen tot literair talent van het jaar.

Een plek als Hard//hoofd kan alleen bestaan met jouw steun. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunstwerken van veelbelovende makers, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan
Mail

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n platform is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunst, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan