Asset 14

Thomas van Linge

Thomas van Linge (1989, Haarlem) woont en werkt in Londen en Amsterdam. Zijn werk varieert tussen sculpturen, muziek, video, ready-mades en wandwerk en is getoond in solo- en groepstentoonstellingen door heel Europa. Naast zijn werk als kunstenaar beheert hij twee platenlabels gericht op het uitbrengen van vinyl-uitgaven van obscure elektronische muziek. Hij host een tweewekelijkse online podcastserie, produceert zelf muziek en treed op onder zijn pseudoniem Randstad.

  • Persoonlijke galerie

Sluit je aan en verzamel kunst

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd.

Onze kunstverzamelaars zorgen dat wij onze makers een vrije ruimte kunnen blijven bieden en hen optimaal kunnen ondersteunen. Als jij je aansluit, dan ontvang je als dank gesigneerde kunstwerken van talentvolle kunstenaars, voorrang voor onze evenementen en een Hard//hoofd-tasje. Eerdere kunstwerken waren van Jan Hoek, Nastia Cistakova en Raquel van Haver.

Steun ons nu
Mail

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd.

Jouw steun maakt mogelijk dat wij onze makers een vrije ruimte kunnen blijven bieden en hen optimaal kunnen ondersteunen. Sluit je nu aan en ontvang kunst van talentvolle kunstenaars.

Sluit je aan