tickets
Asset 14

Thomas van Linge

Thomas van Linge (1989, Haarlem) woont en werkt in Londen en Amsterdam. Zijn werk varieert tussen sculpturen, muziek, video, ready-mades en wandwerk en is getoond in solo- en groepstentoonstellingen door heel Europa. Naast zijn werk als kunstenaar beheert hij twee platenlabels gericht op het uitbrengen van vinyl-uitgaven van obscure elektronische muziek. Hij host een tweewekelijkse online podcastserie, produceert zelf muziek en treed op onder zijn pseudoniem Randstad.

  • Persoonlijke galerie

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Zonder advertenties en helemaal gratis.

En dat heeft resultaat. Hard//hoofd’ers Iduna Paalman en Joost Oomen werden dit jaar door de Volkskrant verkozen tot literair talent van het jaar.

Een plek als Hard//hoofd kan alleen bestaan met jouw steun. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunstwerken van veelbelovende makers, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan
Mail

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n platform is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunst, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan