nieuwsbrief
Asset 14

Thomas van Linge

Thomas van Linge (1989, Haarlem) woont en werkt in Londen en Amsterdam. Zijn werk varieert tussen sculpturen, muziek, video, ready-mades en wandwerk en is getoond in solo- en groepstentoonstellingen door heel Europa. Naast zijn werk als kunstenaar beheert hij twee platenlabels gericht op het uitbrengen van vinyl-uitgaven van obscure elektronische muziek. Hij host een tweewekelijkse online podcastserie, produceert zelf muziek en treed op onder zijn pseudoniem Randstad.

  • Persoonlijke galerie

Steun ons en word kunstverzamelaar

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door.

Steun ons
Mail

Steun ons en word kunstverzamelaar
Hardhoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang de interessantste Hard//hoofd kunstwerken.

Steun ons vanaf €5