tickets
Asset 14

Lotte Reimann

Lotte Reimann studeerde beeldende kunst, met een focus op fotografie. Haar werk geeft inzicht in persoonlijke leefwerelden en biedt ruimte aan haar eigen perspectief als kunstenaar. Zij vormt gevonden en gecreëerde beelden en teksten om tot open verhaallijnen. Deze narratieven reflecteren op bestaande machtsstructuren (tussen fotograaf en model, en auteur en geadresseerde), en ook op de sociale veranderingen die tot stand kwamen door de opkomst van het internet.

  • Persoonlijke galerie

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Zonder advertenties en helemaal gratis.

En dat heeft resultaat. Hard//hoofd’ers Iduna Paalman en Joost Oomen werden dit jaar door de Volkskrant verkozen tot literair talent van het jaar.

Een plek als Hard//hoofd kan alleen bestaan met jouw steun. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunstwerken van veelbelovende makers, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan
Mail

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n platform is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunst, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan