nieuwsbrief
Asset 14

Lotte Reimann

Lotte Reimann studeerde beeldende kunst, met een focus op fotografie. Haar werk geeft inzicht in persoonlijke leefwerelden en biedt ruimte aan haar eigen perspectief als kunstenaar. Zij vormt gevonden en gecreëerde beelden en teksten om tot open verhaallijnen. Deze narratieven reflecteren op bestaande machtsstructuren (tussen fotograaf en model, en auteur en geadresseerde), en ook op de sociale veranderingen die tot stand kwamen door de opkomst van het internet.

  • Persoonlijke galerie

Steun ons en word kunstverzamelaar

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door.

Steun ons
Mail

Steun ons en word kunstverzamelaar
Hardhoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang de interessantste Hard//hoofd kunstwerken.

Steun ons vanaf €5