nieuwsbrief
Asset 14
Jan Hoek

Jan Hoek

Jan Hoek (1984) is een kunstenaar en schrijver die gefascineerd is door outsiders. Hij werkt intensief samen met mensen en groepen die normaal gesproken over het hoofd gezien worden en creëert samen met hen nieuwe beelden die spelen met beeldtaal en stereotypen doen kantelen. In Ethiopië portretteerde hij daklozen alsof ze keizers zijn, in Thailand deed hij een project met sekswerkers. Vaak zoekt hij ook de samenwerking met andere kunstenaars. Hij exposeerde o.a. in FOAM (Amsterdam), Unseen Festival (Amsterdam), Photoville (New York), FoMu (Antwerpen) en Lagos Photo (Lagos). 

  • Persoonlijke galerie

Steun ons en word kunstverzamelaar

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door.

Steun ons
Mail

Steun ons en word kunstverzamelaar
Hardhoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang de interessantste Hard//hoofd kunstwerken.

Steun ons vanaf €5