tickets
Asset 14
Jan Hoek

Jan Hoek

Jan Hoek (1984) is een kunstenaar en schrijver die gefascineerd is door outsiders. Hij werkt intensief samen met mensen en groepen die normaal gesproken over het hoofd gezien worden en creëert samen met hen nieuwe beelden die spelen met beeldtaal en stereotypen doen kantelen. In Ethiopië portretteerde hij daklozen alsof ze keizers zijn, in Thailand deed hij een project met sekswerkers. Vaak zoekt hij ook de samenwerking met andere kunstenaars. Hij exposeerde o.a. in FOAM (Amsterdam), Unseen Festival (Amsterdam), Photoville (New York), FoMu (Antwerpen) en Lagos Photo (Lagos). 

  • Persoonlijke galerie

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Zonder advertenties en helemaal gratis.

En dat heeft resultaat. Hard//hoofd’ers Iduna Paalman en Joost Oomen werden dit jaar door de Volkskrant verkozen tot literair talent van het jaar.

Een plek als Hard//hoofd kan alleen bestaan met jouw steun. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunstwerken van veelbelovende makers, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan
Mail

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n platform is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunst, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan