tickets
Asset 14
Fenna Fiction 1

Fenna Fiction

Fenna Fiction is sinds jongs af aan gefascineerd door contrast, juxtapositie en collage. Als tiener verzamelde ze obsessief stukjes papier en oude kunstboeken zonder specifieke reden, tot ze drie jaar geleden, na haar bachelor filosofie, haar oude verzameling uit de kast trok en begon met het maken van collages. Inmiddels studeert ze aan het Sandberg Instituut en past ze haar collagetechnieken niet alleen toe in haar visuele werk maar ook in haar dj-sets. Haar inspiratie haalt ze uit psych-folk, sci-fi boeken, fietsen langs bossen en meren en de gesprekken met mensen van wie ze houdt.

  • Persoonlijke galerie

    No products found

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Zonder advertenties en helemaal gratis.

En dat heeft resultaat. Hard//hoofd’ers Iduna Paalman en Joost Oomen werden dit jaar door de Volkskrant verkozen tot literair talent van het jaar.

Een plek als Hard//hoofd kan alleen bestaan met jouw steun. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunstwerken van veelbelovende makers, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan
Mail

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n platform is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunst, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan