nieuwsbrief
Asset 14

AiRich

AiRich (25) slaat met haar kunst een brug tussen verleden, heden en de toekomst. In het werk herken je een fusie van futurisme, afropunk, surrealisme, fantasy en psychedeliche kunst. De kunst die zij maakt komt voort uit haar fascinatie voor de mens en wordt geïnspireerd door haar directe omgeving waarin kleur, cultuur en wereldse invloeden (in het bijzonder Afrikaanse) een belangrijke rol spelen.

  • Persoonlijke galerie

Steun ons en word kunstverzamelaar

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door.

Steun ons
Mail

Steun ons en word kunstverzamelaar
Hardhoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang de interessantste Hard//hoofd kunstwerken.

Steun ons vanaf €5