tickets
Asset 14

AiRich

AiRich (25) slaat met haar kunst een brug tussen verleden, heden en de toekomst. In het werk herken je een fusie van futurisme, afropunk, surrealisme, fantasy en psychedeliche kunst. De kunst die zij maakt komt voort uit haar fascinatie voor de mens en wordt geïnspireerd door haar directe omgeving waarin kleur, cultuur en wereldse invloeden (in het bijzonder Afrikaanse) een belangrijke rol spelen.

  • Persoonlijke galerie

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Zonder advertenties en helemaal gratis.

En dat heeft resultaat. Hard//hoofd’ers Iduna Paalman en Joost Oomen werden dit jaar door de Volkskrant verkozen tot literair talent van het jaar.

Een plek als Hard//hoofd kan alleen bestaan met jouw steun. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunstwerken van veelbelovende makers, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan
Mail

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n platform is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunst, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan