Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Hard//hoofd aan je muur!


Hard//hoofd zoekt donateurs/kunstverzamelaars! Geniet je met enige regelmaat van onze artikelen? Ondersteun Hard//hoofd dan en hang ons aan je muur.

Hard//hoofd is gratis toegankelijk en dat vinden we belangrijk. Maar een steuntje in de rug kunnen we goed gebruiken, daarom vragen wij onze trouwe lezers om een donatie. Bij Hard//hoofd zorgen we graag goed voor onze donateurs: we dopen ze allemaal om tot kunstverzamelaar. Als vaste donateur krijg je jaarlijks kunst toegestuurd van onze makers.

Wil je ook zo nu en dan een (woord)kunstwerk in je brievenbus ontvangen en gaan bouwen aan je eigen kunstcollectie? Dat kan al als je ons elke maand een paar centen toestopt.

Dit is hoe het werkt:
Voor 2,50 per maand sturen we je elk jaar een kunstwerk toe. Geef je ons iedere maand 5 euro, dan doen we dat twee keer per jaar en voor 7,50 drie keer. Als je ons maandelijks een donatie van 10 euro of meer gunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor met heel veel liefde ieder kwartaal een werk toe. Als je nu donateur wordt ontvang je bovendien een glimmend Hard//hoofd-speldje als welkomstgeschenk (zolang de voorraad strekt).

Cadeau doen?
Je kunt het kunstverzamelaarschap natuurlijk ook cadeau doen. Vul het formulier daarvoor in op je eigen naam en adres en laat vervolgens via het bericht onderaan weten naar wie we op welk adres het welkomstgeschenk en de kunst mogen sturen.

Wil je ons ook steunen? Zet hieronder je maandelijkse donatie in gang en binnenkort verschijnen we niet alleen op je beeldscherm, maar ook aan je muur. Dankjewel!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bericht

Bedrag €*


b
a
a