Hard//hoofd

Over galerie

Hard//hoofd start deze maand een pilot met een eigen online galerie. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor talent en experiment op het snijvlak van kunst, journalistiek en literatuur. Voor onze galerie cureren wij betaalbare kunstwerken van jonge kunstenaars die het Hard//hoofd-keurmerk waardig zijn. Kunst met een inhoudelijke link naar wat je van ons gewend bent: eigenzinnig werk met een narratief, talig of maatschappelijk karakter. Voor de pilot hebben we tien Hard//hoofdige kunstenaars geselecteerd. Ga naar de kunstwerkpagina’s om meer te weten te komen over de kunst en de kunstwerken.

Voor dit beginstadium geldt: als je een aankoop hebt gedaan of interesse toont in een kunstwerk, dan nemen we contact met je op om de voorwaarden te bespreken.

Heb je ideeën, tips of vragen? Stuur ons een mailtje.

Ben je enthousiast? Vertel het al je vrienden:

Deel
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd