Hard//hoofd

Golden Tap

Zindzi Zwietering

450,00

In het echt zien

Stel een vraag

Specificaties

Jaar

2018

Afmetingen

50 x 70 cm

Techniek

Inkjet print on Hahnemuller Baryta fine art paper, golden aluminium frame

Certificaat

Je ontvangt een authenticiteitsrapport

Oplage

5

Extra

Prijs is inclusief BTW

Verzenden

Het werk kan in overleg worden opgehaald op ons kantoor of bij de kunstenaar

Informatie

Zindzi Zwietering onderzoekt het autonoom bestaansrecht van de dingen in zichzelf. Dit combineert zij met een grote interesse voor de zintuigelijke ervaring van de stad. “Hoe verhouden mensen zich tot bergen, rivieren, maar ook de boom op de hoek van de straat en de deuk in het gebouw waar je in woont? Waarom wordt de waarde van deze dingen enkel geduid door menselijke afhankelijkheid?”

Haar houding is die van een nieuwsgierig kind, haar startpunt verbazing. Grote thema’s als klimaatverandering en dystopie komen vaak voor in haar onderzoeken. Deze grote, vaak moeilijk te bevatten onderwerpen, probeert zij tastbaar te maken middels fotografie.

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd