Hard//hoofd

Reassured

Niek Pronk

300,00

In het echt zien

Stel een vraag

Specificaties

Jaar

2016

Afmetingen

49 x 43 cm

Techniek

Acrylverf, waxkrijt, inkt op canvas, houten frame

Certificaat

Je ontvangt een authenticiteitsrapport

Extra

Prijs inclusief BTW en verzendkosten

Informatie

In dit werk zien we iets dat lijkt op een spook of een doek middenin een chaotisch-georganiseerd geheel. Het geheel is tot stand gekomen gemaakt met de intentie om een compositie te vormen die compleet voelt, maar waarin de blik van de aanschouwer niet lang op iets zal blijven rusten. De dynamiek van kleuren en vormen spoort aan om telkens nieuwe hoeken van het beeldvlak te bekijken. Het kunstwerk kenmerkt zich door verschillende spanningen: in kleurgebruik, in het gebruik van verschillende media en in het tonen van figuratieve vormen naast abstracte vormen.

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd