Hard//hoofd

No. 43 (ali-express, burqa blue)

Lotte Reimann

1.400,00

In het echt zien

Stel een vraag

Specificaties

Jaar

2016

Afmetingen

44 x 58 cm

Techniek

Fine art print, archival ink op Franse zijde, glasvrij beige houten frame

Certificaat

Je ontvangt een authenticiteitsrapport

Extra

Prijs inclusief BTW en verzendkosten

Informatie

No. 43 (ali-express, burqa blue) is onderdeel van een breder fotografisch onderzoek naar draperiestudies uit de kunstgeschiedenis. Lotte Reimann interesseerde zich hierbij voor de casestudies van de psychiater G.G. de Clérambault, waarin zogenoemde hysterische vrouwen met een fetisj voor zijde werden onderzocht. In haar fotografieproject contrasteert zij dit gegeven met hedendaagse beelden van stoffen die zij heeft gevonden op het internet.

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd