Hard//hoofd

Exotica

Jan Hoek

5,00

Specificaties

Jaar

2018

Afmetingen

29,7 x 21 cm

Techniek

Inkjet print, Hahnemühle FineArt

Certificaat

Het kunstwerk is gesigneerd en je ontvangt een officieel certificaat

Verzenden

Het kunstwerk wordt gratis verzonden

Informatie

Dit werk is onderdeel van de Mental Superpowers, een project waarmee Jan Hoek mensen anders wil laten kijken naar psychiatrie. De kunstenaar verbleef drie maanden op de psychiatrische afdeling van het Kings County Hospital in New York en leerde de patiënten kennen. Samen met hen maakte hij stripverhalen waarin hun aandoeningen niet als zwakte, maar juist als kracht verbeeld worden. In de fotostrip ‘Exotica’ die onderdeel is van dit project, heeft Jeanette zichzelf geportretteerd als Wonderwoman Exotica. Ze wil laten zien dat ook superhelden ‘mental struggles’ kunnen hebben.

 

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd