Hard//hoofd

On Touch II

Floor von Dülmen Krumpelmann

950,00

In het echt zien

Stel een vraag

Specificaties

Jaar

2014

Afmetingen

250 x 150 cm

Techniek

Contékrijt op papier

Certificaat

Je ontvangt een authenticiteitsrapport

Extra

Prijs inclusief BTW en verzendkosten

Informatie

On Touch II is een serie tekeningen waarin door middel van formaat, projectie en materiaal onderzocht is hoe mensen langer dan de gemiddelde 9 seconden naar een tentoongesteld werk kijken en hoe hun blik vastgehouden kan worden. De ambiguïteit van het werk verhoudt zich direct tot de toeschouwer en krijgt betekenis in deze relatie. Wat is het dat je ziet?

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd