Hard//hoofd

Hana to taki

Fenna Fiction

250,00

Verkocht

In het echt zien

Stel een vraag

Specificaties

Jaar

2018

Afmetingen

30 x 40 cm

Techniek

Inkjet print

Certificaat

Je ontvangt een authenticiteitsrapport

Extra

Prijs inclusief BTW en verzendkosten

Informatie

Fenna Fiction ziet haar collages als een poging om de tijd te conserveren: de tijd van het geprinte fotoboek aan het einde van de vorige eeuw. Haar verzameling fotoboeken uit de jaren ‘70 tot ’90 vormen de grondstof van haar werk. Dit is een unieke periode omdat de kwaliteit van het papier en de kleuren zo rauw en bijzonder zijn: vóór deze tijd was er weinig kleur in kunstboeken; erna is de kwaliteit van fotoboeken te perfect. Deze specifieke kunstpraktijk is helaas niet eeuwig duurzaam. Op gegeven moment zijn alle tweedehands boeken uit deze tijd op, kwijt of weggegooid.

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd