Hard//hoofd

Geen titel

Emma Ruth Levie

240,00

In het echt zien

Stel een vraag

Specificaties

Jaar

2018

Afmetingen

31,5 x 41,5 cm

Techniek

Ecoline, pen, potlood, stift en sticker op katoen

Certificaat

Je ontvangt een authenticiteitsrapport

Extra

Prijs inclusief BTW en verzendkosten

Informatie

De kunstwerken van Emma Ruth Levie beginnen niet bij een artist statement of concept, maar krijgen vorm tijdens een doorgaand proces. Uit haar werk blijken haar interesses voor patronen, kleur, vormen, ledematen, schaamte, open zijn over verdriet, dieren, gender, planten, gelijke rechten en menselijke relaties. In haar tekeningen ben je vrij om je eigen verhaal te lezen. Ze draagt de ingrediënten over, maar de kijker, de omgeving, en de manier waarop het werk wordt getoond, bepalen welk verhaal er is te lezen.

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd