Hard//hoofd

Mr. White

Eelke Renschke Bekkenutte

1.300,00

In het echt zien

Stel een vraag

Specificaties

Jaar

2018

Afmetingen

90 x 140 cm

Techniek

Acryll, oilpastel, pencil, marker on canvas

Certificaat

Je ontvangt een authenticiteitsrapport

Extra

Prijs inclusief BTW en verzendkosten

Informatie

Het werk van Eelke Renschke Bekkenutte is volgens haar een poging tot een beeldende werkelijkheidsinterpretatie. Het weerspiegelt de onsamenhangende realiteit, die uit losse deeltjes en lagen bestaat, maar tegelijkertijd één geheel vormt, “zoals het sterrenstelsel uit losse sterren bestaat en toch samen één is”. Haar kunst is een reactie op de menselijke neiging om zaken eindeloos te verklaren. Taal heeft in haar werk een disruptief karakter omdat het niet de verwachting inlost een eenduidige betekenis te hebben. Het is haar droom om uiteindelijk iets te maken wat zo immens en buitensporig is dat het menselijke verstand wordt overstegen.

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd