Hard//hoofd

TROPHY

AiRich

400,00

In het echt zien

Stel een vraag

Specificaties

Jaar

2016

Afmetingen

70 x 100 cm

Techniek

Fotopapier op MDF

Certificaat

Je ontvangt een authenticiteitsrapport

Extra

Prijs inclusief BTW en verzendkosten

Informatie

Deze print is afkomstig uit de serie Amazing Grace, een eerbetoon aan Grace Jones. Kunstenaar AiRich en stylist Stephanie Blokland bundelden hun artistieke en creatieve krachten om een 7-koppige serie te maken die recht doet aan de onconventionele uitstraling van stijlicoon Grace Jones. Het werk vertelt het verhaal van een eigenzinnige vrouw die haar eigen plan trok en zich niet liet leiden door de geldende opvattingen van het Amerika van haar tijd.

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd