Hard//hoofd

Achterbank #2

Aafke Ytsma

1.950,00

In het echt zien

Stel een vraag

Specificaties

Jaar

2018

Afmetingen

95 x 140 cm

Techniek

Olieverf op linnen

Certificaat

Je ontvangt een authenticiteitsrapport

Extra

Prijs inclusief BTW en verzendkosten

Informatie

Aafke Ytsma maakt voorstellingen die het midden houden tussen geschilderde snapshots en filmstills van het dagelijks leven. Haar werk laat bestaande locaties en gebeurtenissen zien, maar toont tegelijkertijd een geconstrueerde werkelijkheid. De schilderijen zijn een fusie van haar herinneringen en invloeden uit onder meer films, fotografie, literatuur, strips en schilderkunst.

Kunstenaar

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Moet je nog even nadenken over kunst uit de galerie? Als je ons steunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor bijzondere werken op van onze illustratoren en makers. Draag Hard//hoofd een warm hart toe en word kunstverzamelaar. Steun Hard//Hoofd
Deel
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd