Asset 14

Algemene voorwaarden

Hard//hoofd start deze maand een pilot met een eigen online galerie. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor talent en experiment op het snijvlak van kunst, journalistiek en literatuur. Voor onze galerie cureren wij betaalbare kunstwerken van jonge kunstenaars die het Hard//hoofd-keurmerk waardig zijn. Kunst met een inhoudelijke link naar wat je van ons gewend bent: eigenzinnig werk met een narratief, talig of maatschappelijk karakter. Voor de pilot hebben we tien Hard//hoofdige kunstenaars geselecteerd. Ga naar de kunstwerkpagina’s om meer te weten te komen over de kunst en de kunstwerken.

In de toekomst komt op deze plek een uitgebreid document met voorwaarden en een beschrijving van wat je precies kan verwachten van ons. Voor dit beginstadium geldt: als je een aankoop hebt gedaan of interesse toont in een kunstwerk, dan nemen we contact met je op om de voorwaarden te bespreken.

Heb je ideeën, tips of vragen? Stuur ons een mailtje.

Steun Hard//hoofd en verzamel kunst! 

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Wij zijn bewust gratis toegankelijk en advertentievrij. Sluit je ook aan bij Hard//hoofd en zorg dat wij talent een podium kunnen blijven bieden. Als je je vóór 31 december aanmeldt als kunstverzamelaar, ontvang je in januari al je eerste kunstwerk!

Word kunstverzamelaar