Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Hard//hoofd zoekt donateurs!

Hard//hoofd zoekt donateurs! Geniet je met enige regelmaat van onze artikelen? Ondersteun Hard//hoofd dan en hang ons aan je muur.

Hard//hoofd is gratis toegankelijk en dat vinden we belangrijk. Maar een steuntje in de rug kunnen we goed gebruiken, daarom vragen wij onze trouwe lezers om een donatie. Bij Hard//hoofd zorgen we graag goed voor onze donateurs: als vaste donateur krijg je jaarlijks de mooiste artikelen en illustraties toegestuurd van onze makers.

Wil je ook zo nu en dan een opiniestuk, kort verhaal, gedicht of een illustratie in je brievenbus ontvangen? Dat kan al als je ons elke maand een paar centen toestopt.

Dit is hoe het werkt:
Voor 2,50 per maand sturen we je elk jaar een uniek Hard//hoofd-werk toe. Geef je ons iedere maand 5 euro, dan doen we dat twee keer per jaar en voor 7,50 drie keer. Als je ons maandelijks een donatie van 10 euro of meer gunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor met heel veel liefde ieder kwartaal een werk toe. Als je nu donateur wordt ontvang je bovendien een glimmend Hard//hoofd-speldje als welkomstgeschenk (zolang de voorraad strekt).

Wil je ons ook steunen? Zet hieronder je maandelijkse donatie in gang en binnenkort verschijnen we niet alleen op je beeldscherm, maar ook aan je muur. Dankjewel!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bericht

Bedrag €*b
a
a