Hard//hoofd

Hard//hoofd zoekt donateurs!

Vier de verbeelding, steun Hard//hoofd

Wil jij bijdragen aan journalistiek, kunst en literatuur die de verbeelding prikkelt én de wereld om ons heen helpt te begrijpen? Steun Hard//hoofd dan en word kunstverzamelaar.

Hard//hoofd is gratis toegankelijk en dat vinden we belangrijk. Maar een steuntje in de rug kunnen we goed gebruiken, daarom vragen wij onze trouwe lezers om een donatie. Bij Hard//hoofd zorgen we graag goed voor onze donateurs: als vaste donateur krijg je jaarlijks de mooiste artikelen en illustraties toegestuurd van onze makers.

Wil je ook zo nu en dan een opiniestuk, kort verhaal, gedicht of een illustratie in je brievenbus ontvangen? Dat kan al als je ons elke maand een paar centen toestopt.

Dit is hoe het werkt:
Voor 2,50 per maand sturen we je elk jaar een uniek Hard//hoofd-werk toe. Geef je ons iedere maand 5 euro, dan doen we dat twee keer per jaar en voor 7,50 drie keer. Als je ons maandelijks een donatie van 10 euro of meer gunt, dan sturen wij jou in ruil daarvoor met heel veel liefde ieder kwartaal een werk toe. Als je deze zomer donateur wordt ontvang je bovendien het Hard//hoofd zomer-e-boek Summer of 2069: de mooiste dagen van je leven.

Wil je ons ook steunen? Zet hieronder je maandelijkse donatie in gang en binnenkort verschijnen we niet alleen op je beeldscherm, maar ook aan je muur. Dankjewel!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bericht

Bedrag €*Deel
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd