Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Het beste dieet voor de 21ste eeuw

Nieuws in beeld

Tekst Beeldredactie &
Beeld Jente Hoogeveen

Automatische concepten 8

Honger en een uitgeputte aarde, dat is ons voorland als we het niet radicaal anders gaan doen. Afgelopen donderdag werd een rapport gepubliceerd met een duidelijke boodschap: om de tien miljard wereldbewoners in 2050 gezond en duurzaam te kunnen voeden, moet we ons dieet flink aanpassen. Minder vlees (één portie rood vlees per week), 500 gram groenten en fruit per dag, minder zuivel, (verzadigd) vet en suiker. Alleen op die manier houden we de aarde in 2050 leefbaar.


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Jente Hoogeveen is student Liberal Arts & Sciences, de rest van de tijd maakt ze beeldend werk en schrijft korte verhalen.
b
a
a

Hard//hoofd gelooft dat jonge makers iets te zeggen en het verdienen om gehoord te worden.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd