Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'
Vacature: Eindredacteur Tekst

Eindredacteur Tekst

Vacature

Tekst Redactie

Relativeringstalent maar ook een oprechte hekel aan spel- en tikfouten? Gevoel voor humor én voor taal? Hard//hoofd zoekt getalenteerde, assertieve, breed onderlegde en gezellige mensen die op vrijwillige basis onze eindredactie willen versterken. De eindredactie vormt het inhoudelijke en organisatorische hart van het tijdschrift, redigeert teksten van redacteuren en gastauteurs, bedenkt series en rubrieken, bewaakt de kwaliteit en levert zelf met enige regelmaat inhoudelijke bijdragen.

Wij zoeken:


Eindredacteuren Tekst.

Wij bieden geen financiële vergoeding, maar wel:


- Een Belangrijke Positie in een Jong, Hip, Dynamisch en Creatief Collectief.
- Inspirerende, uitdagende werkomgeving, kantoorruimte in het centrum van Amsterdam, veel contacten in de literaire en culturele wereld en volop ruimte voor eigen invulling en initiatief.
- Vergaderingen en borrels waar je daadwerkelijk bij wil zijn. (Nee, echt.)
- Vrijwillige aanstelling voor zes tot acht uur in de week, met regelmatig online en offline contact.
- Een redactie met talentvolle schrijvers.
- Jouw naam in de kaartenbak voor eventuele betaalde opdrachten en interessante samenwerkingen.

Wij geven de voorkeur aan mensen met:


- Taalgevoel.
- Ideeën. (Liefst originele. Gebrek hieraan kan worden gecompenseerd met hard werken. Of met diefstal.)
- Organisatietalent. (Gebrek hieraan kan alleen worden gecompenseerd met hard werken.)
- Ervaring.
- Humor. (Of juist grote ernst.)
- Sterke overtuigingen en hevige twijfels.
- Het vermogen een sollicitatiebrief te schrijven die minder clichés bevat dan onze vacatureteksten.

We horen graag van je bij wat voor soort teksten je hart ligt. Vlammende opiniestukken? Gedegen essays of vurige columns? Persoonlijke non-fictie of literaire vieze verhalen?

Stuur uiterlijk 16 december je cv en een korte of lange motivatie – in wat voor vorm dan ook – naar: redactie@hardhoofd.com.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Redactie
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd