Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Stichting Hard//hoofd zoekt bestuursleden

Vacature

Tekst Redactie

Hard//hoofd speurt altijd naar getalenteerde, assertieve, breed onderlegde en prettig gestoorde mensen die onze organisatie willen versterken. Maar in het bijzonder zijn we momenteel op zoek naar nieuwe bestuursleden voor Stichting Hard//hoofd. Is dit niet jouw functie maar heb je wel interesse in onze vacatures? We zoeken ook een Coördinator Communicatie.


Het bestuur
Het bestuur van Stichting Hard//hoofd ziet er op toe dat de hoofdredacteur en zakelijk leider de doelstellingen van de organisatie realiseren. Zij is werkgever, toezichthouder en adviseur voor de hoofdredacteur en zakelijk leider. Het bestuur vergadert ca. zes keer per jaar. Uitgangspunt bij de samenstelling van het bestuur is om zoveel mogelijk verschillende achtergronden vertegenwoordigd te hebben.

Wij vragen
Het huidig bestuur is een divers bestuur, met verschillende opleidingen, werkachtergronden en interesses. Ideale bestuursleden zijn personen met een groot netwerk en relevante ervaring in de literaire of culturele wereld en bereidheid om dit netwerk in te zetten voor Hard//hoofd. Ook hebben zij affiniteit met de doelstellingen en het profiel van Hard//hoofd; zij dragen onafhankelijke journalistiek, kunst en literatuur een warm hart toe en hechten waarde aan talentontwikkeling.

Wij bieden
• Een belangrijke plek bij een jong, dynamisch, creatief en maatschappelijk betrokken platform.
• Inspirerende vergaderingen, borrels en andere bijeenkomsten. (Nee, echt)
• Veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven.
• Een kans om mee te bouwen aan misschien wel het leukste platform voor kunst, journalistiek en literatuur.

Over Hard//hoofd
Hard//hoofd biedt een platform voor doordachte, eigenzinnige verhalen en gesprekken in woord, beeld en geluid. brengt maatschappelijke en culturele ontwikkelingen onder de aandacht. Het is jong van geest en intelligent; het verbaast zich, is kritisch en vraagt door.Door een scherpe eindredactie en intensieve begeleiding geeft het makers een kans om voor hun ideeën de best mogelijke vorm te vinden. Het vervult een rol als opleidingsinstituut.

Meer informatie
Meer informatie over Hard//hoofd vind je hier: https://hardhoofd.com/over-hardhoofd/

Solliciteren
Interesse? Stuur uiterlijk 19 oktober een reactie met cv en motivatie naar redactie@hardhoofd.com o.v.v. ‘sollicitatie bestuurslid’

Beeld: Wikimedia Commons
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Redactie
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd