Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Bananen en cocaïne

Nieuws in Beeld

Tekst Beeldredactie &
Beeld Nastia CistakovaIn Oosterhout heeft de politie een aantal mensen opgepakt dat cocaïne smokkelde. Het was de tweede keer in korte tijd dat drugssmokkelaars werden betrapt. In beide gevallen zat de cocaïne verstopt tussen bananen die uit Zuid-Amerika kwamen en via Antwerpen naar Oosterhout werden vervoerd.
Deel op
Nastia Cistakova is een illustrator. Ze is boos op de wereld dus probeert ze met een hoge dosis humor, absurditeit en brutale uitspraken mensen wat langer stil te laten staan bij diverse onderwerpen. Haar hart gaat sneller kloppen van t-shirtteksten, mensen in scootmobielen, knalblauw en de ‘shhh-oorlog’ in de stiltecoupé.
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd