Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Burgemeester rijdt door rood

Nieuws in Beeld

Tekst Beeldredactie &
Beeld Friso BlankevoortHet is zomer, dus tijd voor wat komkommernieuws: Femke Halsema, de kersverse burgemeester van Amsterdam, reed door rood. En dat heeft ze geweten. Ophef en verontwaardiging op Twitter, waar een AD-journalist de 'primeur' deelde: 'Zie haar net op een druk kruispunt een rood stoplicht negeren'.
Deel op
Friso Blankevoort (a.k.a. Freshco) is een illustrator/designer die woont en werkt in Amsterdam. De skateboardcultuur heeft een grote invloed op zijn werk, dat ook beïnvloed wordt door de traditie van grafisch ontwerp in Nederland.
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd