Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Water van Mars

Nieuws in Beeld

Tekst Beeldredactie &
Beeld Ellis van der Does 

De hemellichamen waren prominent aanwezig in het nieuws de afgelopen week: de bloedmaan van vorige week vrijdag, Mars die zich het dichtst bij de aarde begeeft in 15 jaar en het bewijs dat er water is op de rode planeet. Italiaanse onderzoekers claimen nu zeker te weten dat er vloeibaar water op Mars is met de ontdekking van een ondergronds meer op de planeet.
Deel op
Ellis van der Does Neem een trip naar ‘illustration wonderland’ met Ellis! Op je reis zal je felle kleuren en het gebruik van diverse technieken tegenkomen. Ellis combineert graag verschillende bestaande vormen om zo een nieuw verhaal te creëren.
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd