Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Bloedmaan

Nieuws in Beeld

Tekst Beeldredactie &
Beeld Nastia CistakovaVrijdagavond schoof de aarde precies tussen de zon en de maan, deze maansverduistering zorgde ervoor dat een zogeheten 'bloedmaan' aan de hemel stond. Niet getreurd als je dit bijzondere natuurverschijnsel hebt gemist, volgend jaar op 21 januari is er weer een maansverduistering en kleurt de maan opnieuw rood.


Deel op
Nastia Cistakova is een illustrator. Ze is boos op de wereld dus probeert ze met een hoge dosis humor, absurditeit en brutale uitspraken mensen wat langer stil te laten staan bij diverse onderwerpen. Haar hart gaat sneller kloppen van t-shirtteksten, mensen in scootmobielen, knalblauw en de ‘shhh-oorlog’ in de stiltecoupé.
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd